Onze samenwerking met het montessori college

Sinds september 2020 helpen we scholieren van het montessori college Nijmegen met online bijles. Na een succesvol halfjaar lopen er ook docentassistenten rond. Inmiddels lopen er dagelijks meerdere docentassistenten op school!

arrow

Sinds 2020 werken we samen met het montessori college

shs (studenten helpen scholieren)

Op het montessori college zetten we dagelijks docentassistenten in. De docentassistenten helpen iedere dag scholieren met: huiswerk, uitleggen van opdrachten of het aanleren van studievaardigheden. Daarnaast ondersteunen docentassistenten de docent tijdens les. Zo geven docentassistenten uitleg aan kleine groepjes scholieren of beantwoorden ze vragen van scholieren.

Ook worden de studenten gevraagd om administratieve taken als nakijken of printwerk over te nemen van docenten.

De studenten worden gematcht aan een docent of leerling. Zo kan bijvoorbeeld de vaksectie wiskunde 3 docentassistenten hebben die het team van wiskundedocenten ondersteunt. De hoeveelheid studenten hangt af per vaksectie.

Dit kan variƫren van 1 tot wel 8 studenten per vaksectie. Soms zijn zowel de studenten als de school zo enthousiast dat de docentassistenten inmiddels in dienst zijn als docent op school!

Sinds het begin van onze samenwerking hebben we veel contact. Omdat we met veel docentassistenten werken op school is goede communicatie belangrijk. Minimaal 2 keer per maand spreekt onze regiomanager de school.

Daarnaast hebben we een teamcaptain die dagelijks aanwezig is om alles goed te organiseren op school. Zo nemen we werk uit handen van de school en wordt alles goed gecoƶrdineerd.

Daarnaast proberen we iedere maand langs te komen op het Montessori college. Zo kunnen we het beste leren kennen hoe alles gaat: van scholier, student, docent tot en met de schoolleiding.

Hebben we een match?

Neem contact op

Nog vragen?

Weet je niet zeker of wij kunnen helpen of is jullie hulpvraag wat anders? Dat is geen probleem, onze opdrachten verschillen per school. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op om uit te zoeken of er een match is!

Deel dit bericht