Wij werken graag samen!

Studenten Helpen Scholieren is sinds Maart 2020 actief in het onderwijsveld. Sindsdien konden wij onze sociale missie steeds verder uitbreiden door Nederland. Maar dat hebben we nooit zonder onze waardevolle partners van toen en nu kunnen doen.

Wij zijn er van overtuigd dat je samen veel meer kunt bereiken. Is uw organisatie ook van mening dat we samen meer kunnen bereiken? En is uw organisatie gericht op het verbeteren van het onderwijs? Neem dan contact met ons op!

Partners

De VO-raad

De VO-raad maakt de verbinding tussen studenten helpen scholieren en andere organisaties die werkzaam zijn in het onderwijs.

Stichting Augeo

Stichting Augeo zet zich in tegen kindermishandeling. Zij trainen (zorg)professionals, voeren onderzoek uit en adviseren organisaties. Stichting Augeo geeft ons advies en heeft trainingen verzorgd over kwetsbare scholieren.

StudenteninzetopSchool

Als co-initiatiefnemer werken wij samen met het landelijke initiatief StudenteninzetopSchool. Samen met verschillende non-commerciële organisaties geven wij ondersteuning aan scholieren. Dit doen wij als gemeenschappelijk tarief op een transparante manier met één vaste prijs.

ULO universiteit Utrecht

In samenwerking met de ULO proberen wij studenten te enthousiasmeren om zich aan te melden bij de ULO.

Vrijblijvend contact opnemen?

“Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met de organisatie Studenten helpen scholieren. Het contact met de organisatie verloopt prettig: de lijnen zijn kort en dat maakt dat we elkaar makkelijk vinden. Van de leerlingen horen we terug dat ze heel positief zijn. De kwaliteit van de bijlessen wordt gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, dus dat zegt genoeg.” Linda de Ruiter – De Amersfoorste Berg