studenten helpen scholieren

Samenwerken met shs in 4 stappen

1. Aanmelding

Je neem contact op met shs. We reageren binnen 24 uur en plannen een (advies)gesprek in. We denken graag mee met jou en kijken samen naar vervolgstappen.

Je kunt je binnen 30 seconden aanmelden via het formulier onderaan deze pagina! Da’s handig 😉

2. Intake

Na de aanmelding plannen we de intake in. Dit kan al binnen een paar dagen zijn, afhankelijk van jouw eigen agenda. We gaan hier dieper in op jouw uitdaging en nemen je mee in onze werkwijze!

Het resultaat van dit gesprek is simpel: we gaan samen verder  of we adviseren jullie om te kijken naar andere oplossingen.

3. Het voortraject

We starten ons voortraject. Vanaf dat moment starten we binnen 4-8 weken met de inzet van student(en) op jouw school. Door zowel een aantal docenten als jou te spreken komen we snel achter de uitdagingen op school.

Dit gebruiken we als input om de opstart met studenten zo effectief mogelijk in te richten. Ook verbinden we onze regiomanager met jouw school om de lijntjes kort te houden.

4. De opstart

Alle lichten staan op groen, de hulpvraag is concreet en de studenten gaan starten op school. De regiomanager zal jullie persoonlijk contactpersoon blijven gedurende de samenwerking en staat altijd klaar als de spil tussen studenten, docenten en schoolleiding. Zo zijn de lijntjes altijd kort!

Onze aanpak

  • Hoge kwaliteit
  • Effectief
  • Maatwerk
  • Duurzaam

Shs staat garant voor kwaliteit en effectiviteit. We zijn onderdeel van de code sociaal ondernemen, wat simpel gezegd betekent dat we ons volledig inzetten om op een ethische manier het onderwijs te versterken. Geen woekerwinsten of een andere dubbele agenda dus;). Neem vooral een kijkje in ons impact jaarrapport, zo zie je precies wat er gebeurt achter de schermen, we zijn altijd transparant.

Tegelijkertijd vinden we het heel belangrijk om kwalitatief uitstekend werk te verrichten met veel ruimte voor flexibiliteit. Daarom bieden we een grote hoeveelheid diensten aan om iedere school te ondersteunen.

Onze werkwijze

Onze aanpak is persoonlijk en gericht op een hoge kwaliteit en effectiviteit van onze dienst. Voor we starten spreken we het liefste schoolleiders en docenten. Zo krijgen we snel een beeld welke dienst goed past en op welke manier we de dienst kunnen implementeren op school. Hierin hebben we ruime ervaring door al met meer dan 40 scholen door heel Nederland te hebben gewerkt.

Maar, als je snel student(en) nodig hebt kunnen we het voortraject ook overslaan. We kijken dan gezamenlijk naar een zo snel mogelijke opstart. Verder zorgen we altijd voor korte lijntjes door een regiomanager met jouw school te verbinden. Zo nemen we werk uit jullie handen en helpen we met de organisatie en implementatie. Na 6 weken evalueren we met de studenten, docenten en eventueel schoolleiding. We kijken vervolgens wat we beter kunnen doen en passen het gelijk toe.

 

studenten helpen scholieren - Bijbaan in het onderwijs

We bouwen aan de toekomst

Onze missie is simpel: we willen een nieuwe generatie verliefd op het onderwijs maken. Daarom houden we ons bezig met het onderwijs duurzaam te versterken. Dit doen we ten eerste door samen te werken met scholen. Ons doel is om studenten via onze bijbaan te interesseren in een vervolgcarrière in het onderwijs als docent. Tegelijkertijd helpen we op deze manier scholen met het verlichten van werkdruk van docenten en krijgen scholieren extra persoonlijke ondersteuning.

Maar er is meer nodig om een nieuwe generatie verliefd te maken op het onderwijs. Zo werken we samen met publieke organisaties zoals de VO-raad vanuit het landelijke platform StudentinzetopSchool en lobbyen we bij de overheid voor een duurzame aanpak om het lerarentekort terug te dringen. Dit heeft onder andere geresulteerd in een aantal aangenomen moties om het lerarentekort terug te dringen.

Student helpt scholier met vraag - Bijbaan in het onderwijs

Geloof jij ook in onze missie?

Geinteresseerd of meer te weten komen? Neem contact met ons op!

Student helpt scholier met examen