fOns eerste impact jaarrapport! - shs (studenten helpen scholieren)

Ons eerste impact jaarrapport!

SHS bestaat 2 jaar, en dat vieren we met de publicatie van ons eerste impact jaarrapport!

SHS bestaat 2 jaar en om dat te vieren lanceren we vandaag ons eerste impact jaarrapport! We nemen jullie in dit rapport mee met onze eerste stappen richting positieve impact. We zijn enorm trots op de eerste resultaten die we als team hebben behaald, maar we zijn ons ook bewust dat er nog veel werk te verzetten is!

Impact maak je niet binnen één, twee of drie jaar, daar werk je aan over een langere periode. Dit jaar hebben we hard gewerkt aan het operationaliseren van impact: wat moeten we meten en bij wie?

De eerste stappen zijn gezet, maar we hebben nog veel te leren en te doen. In dit rapport lees je over onze route naar impact. We bieden inzicht in de output van ons werk, in onze impactcijfers, lichten een aantal verhalen van studenten en scholieren uit en geven inzicht in onze financiën. We zetten drie groepen centraal: scholieren, studenten en docenten.

We meten deze impact omdat het voor ons belangrijk is om te weten of we onze doelen behalen, en of we daadwerkelijk bereiken wat we beogen te doen. Ook biedt het inzicht in hoe we onze waarde voor het voortgezet onderwijs nog meer kunnen vergroten. Door stil te staan bij wat we doen, hoe we dat doen, en welke effecten dat heeft, creëren we sturing voor onze toekomst.

Daarnaast is transparantie voor ons als sociale onderneming ontzettend belangrijk. Wij willen open en kwetsbaar delen waar we mee bezig zijn omdat dit in onze ogen een kernwaarde hoort te zijn van iedere onderneming. Wij zijn daarom ook erg benieuwd wat je van het rapport vindt. We nodigen je graag uit om kritisch mee te denken!

Tenslotte willen we iedereen die ons de afgelopen twee jaar heeft geholpen ontzettend bedanken! Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu zijn: Samen maken we een nieuwe generatie verliefd op het onderwijs!

shs (studenten helpen scholieren)

Deel dit bericht